Cum organizăm o cină cu prietenii?

Publicat pe 9 septembrie 2020

Avem de-a face zilnic cu oameni simpli, cu familii și cu grupuri de prieteni
cărora le livrăm măncare gătită proaspăt și cu mult drag!

Clienții noștri sunt oameni care au vieți diferite, dar cu cel puțin un lucru
în comun: mâncarea delicioasă!

Iar o vineri seara petrecută acasă, împreună cu prietenii, în timp ce savurați o cină gustoasă, poate deveni un obicei plăcut, mai ales acum, în perioada dificilă pe care o traversăm.

Așadar, hai să trecem la treabă!

În primul rând, atenția la detalii este foarte importantă. Pe lângă preparatele delicioase pe care le poți găti chiar tu sau pe care le comanzi în porții mari de pe pranzcina.ro, trebuie să te asiguri că invitații tăi se simt bine și că atmosfera pe care vrei să o creezi este una care să fie pe gustul tuturor. 

În acest caz, trebuie să iei în considerare numărul de invitați la mica ta petrecere. Dacă ești începător într-ale găzduitului de petreceri sau de orice fel de întruniri de genul ăsta, este recomandat să inviți între 4 și 6 persoane. O astfel de cină este un eveniment intim, așa că asigură-te că oamenii se cunosc între ei și au subiecte comune de discuție, astfel încât să eviți momentele stânjenitoare.

De asemenea, lansează invitațiile cu cel puțin o săptămână înainte ca oaspeții tăi să își elibereze programul în seara cu pricina. Încă un aspect important ar fi să ți cont de restricții alimentare, dacă acestea există. Nu vrei ca cineva să se simtă exclus. 

În ceea ce privește meniul, ar fi bine să gătești ceva ce ai mai gătit și cu care te simți confortabil. Dacă totuși vrei să experimentezi o rețetă nouă, asigură-te că ai un plan de rezervă.

 În cazul în care te hotărăști să comanzi de la noi, nu va trebui să te îngrijești de nimic, în afară de a ne comunica data și ora la care vrei livrate preparatele. Bineînțeles, acestea vor fi gătite exlusv în ziua livrării, așadar vor fi proaspete și calde, numai bune de înfulecat. 

Meniul nostru bogat îți vine în ajutor în orice situație. Găsești de la aperitive gustoase, cu care să îți primești oaspeții, la comfort food cum sunt aripioarele de pui, crispy de pui, bucket-urile numai bune de împărțit sau grătarele, pentru o atmosferă relaxată. 

Dacă totuși dorești ceva mai deosebit, poți consulta meniul de pește, supe creme, salate sau sushi. 

Tu cunoști cel mai bine invitații și poti jongla cu meniul în funcție de preferințe. 

Nu uita nici de băuturi. Acum e momentul să asociezi vinul cu diferite preparate culinare. De asemenea, poți încerca și o rețetă de cocktail, cu care garantăm că vei cuceri audiența. 

Este posibil să ai oaspeți care nu consumă alcool, așa că fii pregătit cu sucuri naturale sau limonadă. 

Se spune că desertul merge la suflet și nu în stomac. Chiar dacă invitații tăi sunt adulți, fii sigur că așteaptă și ceva dulce la sfârșitul serii. Desertul perfect poate varia de la un cheesecake cu fructe de pădure, tiramisu la pahar sau o tartă delicioasă de ciocolată. 

Pentru o atmosferă cât mai plăcută, nu uita de micile detalii din încăpere. Fă curățenie cu o zi înainte și așează flori proaspete pe masă. Aprinde și câteva lumânări parfumate alături de niște ghirlande luminoase pentru un vibe cozy și familiar. 

Nu uita de muzică! Caută un playlist drăguț care să creeze o stare de relaxare!

That’s it! Dacă respecți aceste reguli de bază nu ai cum să dai greș și suntem siguri că vei avea parte și de laude din partea invitaților. 

Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, nu ezita să ne contactezi ca să discutăm împreună detaliile ce vor face din evenimentul tău un moment delicios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *